Δεν βρίσκουν λέει άνεργους γιατρούς και νοσηλευτές να προσλάβουν οπότε ζητούν τώρα εθελοντές. Να πάω δηλαδή εγώ εθελοντής επιδημιολόγος; Ότι να' ναι όμως.

Από αύριο θα κάνουμε "άσκηση" για να πάμε στο περίπτερο για σοκοφρέτα. Εκεί μας κατάντησαν...

Θυμάμαι πριν το ιό που κάθε Σαββάτο βράδυ με ρωτούσε η γυναίκα μου που θέλω να πάμε και της έλεγα: "Πουθενά. Βαριέμαι."

Η Ευρώπη αυτή τη στιγμή χρειάζεται νέο αίμα επειγόντως. Αυτό μπορεί να έρθει με ενσωμάτωση αυτών των ανθρώπων. Οι γελοίες ρατσιστικές αντιδράσεις απέναντι σε μία τέτοια ενσωμάτωση θα αποδειχθούν εν εύθετο χρόνο, ακριβώς αυτό που είναι. Γελοιότητες.

3/3

Τι έπρεπε να κάνουμε; Το αντίθετο από αυτό που γίνεται σήμερα. Να ανοίξουμε και τις πρεσβείες μας και τα προξενεία μας στην Τουρκία για αιτήσεις ασύλου. Να υποχρεώσουμε όλους τους Ευρωπαίους να κάνουν το ίδιο. Με γρήγορη διαδικασία ελέγχου να περνάνε άμεσα όσοι έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη. Χωρίς καμία απολύτως καταπάτηση νόμων από την πλευρά τους ή διεθνών συνθηκών από την δική μας.
2/3

Ελλάδα, Τουρκία και Ε.Ε. αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούν ως πυρομαχικά πρόσφυγες και οικονομικούς μετανάστες.

Δεν με ενδιαφέρει τι παιχνίδι παίζει ο Τούρκος Σουλτάνος.

Η Ελληνική κυβέρνηση, όμως, παίζει το παιχνίδι της φοβικής Ευρώπης και σταματάει την διαδικασία ασύλου. Ακριβώς ότι θέλουν δηλαδή οι “εταίροι” μας. Να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε μία απέραντη κλειστή φυλακή μεταναστών.
1/3

Ο μαλάκας φιλελές προτείνει να στηθεί υποδομή στην Μακρόνησο για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Ούτε που ξέρει το μέγεθος αυτού που λέει. Αλλά να μου πεις αν είχε ποτέ πληρώσει κάτι από την τσέπη του και όχι από κρατικές επιδοτήσεις και διαφημίσεις, δεν θα έλεγε μπούρδες.

Θυμάστε όταν πριν το Internet νομίζαμε ότι για την βλακεία έφταιγε η έλλειψη πρόσβασης σε πληροφορίες;
Ε, τελικά δεν ήταν αυτό!!!

"Η προστασία της πρώτης κατοικίας είναι ζημιά για την οικονομία" λέει ο δημαγωγός Άδωνις και διαμαρτύρονται όλοι. Μα φυσικά και είναι ζημιά αν το πάρεις μεμονωμένα.

Όλα τα κοινωνικά μέτρα είναι ζημιά για την οικονομία από μόνα τους. Στο σύνολό τους όμως είναι αυτά που κρατούν την κοινωνία συνεκτική για να υπάρχει οικονομία.

Ξεκινάει το 8ο ψηφιακό συνέδριο, τώρα στο mumble. Μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα σημεία στο forum,
forum.pirateparty.gr/posting.p
και να κάνετε ερωτήματα ή προτάσεις προς το συνέδριο.

Οδηγίες για την σύνδεση στο mumble εδώ:pirateparty.gr/wiki/index.php?

Διανύουν οι άλλοι 1500χλμ για να φτάσουν στις Τουρκικές ακτές και να περάσουν στην Ευρώπη για να γλιτώσουν από τους πολέμους, την φτώχεια και να έχουν ένα μέλλον τα παιδιά τους, αλλά θα τους σταματήσει ένα πλωτό πεζούλι (1,5 μέτρα ύψος) γιατί το ονόμασαν τείχος! Καλά...

Brain Drain κι επικοινωνιακά πυροτεχνήματα
pirateparty.gr/2020/01/brain-d
Τι θα έπρεπε να είναι και τι είναι. Πως μπορεί να δουλέψει.

Το πάρτυ με την Παιδεία και οι χαμένοι στην μετάφραση
pirateparty.gr/2020/01/party-p

Οι εφοπλιστές μπορούν και εκβιάζουν για να έχουν ειδική μεταχείριση στους φόρους. Το κράτος δεν μπορεί να κάνει κάτι και το δέχεται. Οι εφοπλιστές επειδή ντρέπονται και θέλουν να δείξουν ότι κάτι κάνουν και αυτοί, δίνουν κάτι ψιλά σε φιλανθρωπίες.

Εμείς, αντί να τους πούμε και λίγα κάνετε, τους ευχαριστούμε και από πάνω κύριε πρωθυπουργέ; Και μάλιστα για κάτι που είναι δουλειά του κράτους; Σοβαρά;

.

Πέραν του γελοίου να επιδοτείς σχολή που είναι υπό έρευνα για υπεξαίρεση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ καθώς και σεξουαλικά σκάνδαλα... πόσο φιλελεύθερη είναι αυτή η επιδότηση; Ρωτώ τους υποστηριχτές της ΝΔ.

"Έχουμε πέσει θύματα ομαδικής αλλοίωσης της χώρας" λέει ο Άδωνης. Όχι δεν είναι απλά ακροδεξιός χουντικός μαλάκας. Είναι και οπαδός γελοίων συνωμοσιών. Υπερμαλάκας 1ης κατηγορίας δηλαδή. Και το αστείο; Οι ψηφοφόροι του είναι χειρότεροι.

@baskin την έχουν πατήσει στις ΗΠΑ καθώς ο νόμος απαιτεί full disclosure!

Τώρα που όλα τα σχολεία έχουν πετρέλαιο, έχουν φτιάξει τις μονώσεις στις σκεπές, αντιστράφηκε το brain drain με νέα κονδύλια στις έρευνες και όλοι οι Έλληνες μπορούν να επιβιώσουν με 200 € το μήνα, εκτός αν πεθάνουν από το κρύο, ας δώσουμε και 2 εκατομμύρια €υρουλάκια στην... θεολογική σχολή της Βοστώνης που είναι "το μέλλον του Ελληνισμού στις ΗΠΑ", όπως μας λέει ο κύριος Διαματάρης (πρώην υφυπουργός εξωτερικών)!

#GDtrial
Το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Rossonero έκανε το πρωί παρέμβαση στο δικαστικό μέγαρο Τρικάλων με αφορμή την προκλητική πρόταση- ξέπλυμα από την εισαγγελέα τον περασμένο μήνα. «Οι νεοναζί είναι εγκληματική οργάνωση - Όχι στο εισαγγελικό ξέπλυμα» έγραφε το μεγάλο πανό.

Σκεφτείτε πόσο χαζός είναι ο μέσος ψηφοφόρος. Και μετά, για να τρομάξετε, αναλογιστείτε ότι οι μισοί ψηφοφόροι είναι ακόμα πιο χαζοί από τον μέσο...

Show more
libretooth

a mastodon instance run by LibreOps