Ο μαλάκας φιλελές προτείνει να στηθεί υποδομή στην Μακρόνησο για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Ούτε που ξέρει το μέγεθος αυτού που λέει. Αλλά να μου πεις αν είχε ποτέ πληρώσει κάτι από την τσέπη του και όχι από κρατικές επιδοτήσεις και διαφημίσεις, δεν θα έλεγε μπούρδες.

Θυμάστε όταν πριν το Internet νομίζαμε ότι για την βλακεία έφταιγε η έλλειψη πρόσβασης σε πληροφορίες;
Ε, τελικά δεν ήταν αυτό!!!

"Η προστασία της πρώτης κατοικίας είναι ζημιά για την οικονομία" λέει ο δημαγωγός Άδωνις και διαμαρτύρονται όλοι. Μα φυσικά και είναι ζημιά αν το πάρεις μεμονωμένα.

Όλα τα κοινωνικά μέτρα είναι ζημιά για την οικονομία από μόνα τους. Στο σύνολό τους όμως είναι αυτά που κρατούν την κοινωνία συνεκτική για να υπάρχει οικονομία.

Ξεκινάει το 8ο ψηφιακό συνέδριο, τώρα στο mumble. Μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα σημεία στο forum,
forum.pirateparty.gr/posting.p
και να κάνετε ερωτήματα ή προτάσεις προς το συνέδριο.

Οδηγίες για την σύνδεση στο mumble εδώ:pirateparty.gr/wiki/index.php?

Διανύουν οι άλλοι 1500χλμ για να φτάσουν στις Τουρκικές ακτές και να περάσουν στην Ευρώπη για να γλιτώσουν από τους πολέμους, την φτώχεια και να έχουν ένα μέλλον τα παιδιά τους, αλλά θα τους σταματήσει ένα πλωτό πεζούλι (1,5 μέτρα ύψος) γιατί το ονόμασαν τείχος! Καλά...

Brain Drain κι επικοινωνιακά πυροτεχνήματα
pirateparty.gr/2020/01/brain-d
Τι θα έπρεπε να είναι και τι είναι. Πως μπορεί να δουλέψει.

Το πάρτυ με την Παιδεία και οι χαμένοι στην μετάφραση
pirateparty.gr/2020/01/party-p

Οι εφοπλιστές μπορούν και εκβιάζουν για να έχουν ειδική μεταχείριση στους φόρους. Το κράτος δεν μπορεί να κάνει κάτι και το δέχεται. Οι εφοπλιστές επειδή ντρέπονται και θέλουν να δείξουν ότι κάτι κάνουν και αυτοί, δίνουν κάτι ψιλά σε φιλανθρωπίες.

Εμείς, αντί να τους πούμε και λίγα κάνετε, τους ευχαριστούμε και από πάνω κύριε πρωθυπουργέ; Και μάλιστα για κάτι που είναι δουλειά του κράτους; Σοβαρά;

.

Πέραν του γελοίου να επιδοτείς σχολή που είναι υπό έρευνα για υπεξαίρεση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ καθώς και σεξουαλικά σκάνδαλα... πόσο φιλελεύθερη είναι αυτή η επιδότηση; Ρωτώ τους υποστηριχτές της ΝΔ.

"Έχουμε πέσει θύματα ομαδικής αλλοίωσης της χώρας" λέει ο Άδωνης. Όχι δεν είναι απλά ακροδεξιός χουντικός μαλάκας. Είναι και οπαδός γελοίων συνωμοσιών. Υπερμαλάκας 1ης κατηγορίας δηλαδή. Και το αστείο; Οι ψηφοφόροι του είναι χειρότεροι.

Τώρα που όλα τα σχολεία έχουν πετρέλαιο, έχουν φτιάξει τις μονώσεις στις σκεπές, αντιστράφηκε το brain drain με νέα κονδύλια στις έρευνες και όλοι οι Έλληνες μπορούν να επιβιώσουν με 200 € το μήνα, εκτός αν πεθάνουν από το κρύο, ας δώσουμε και 2 εκατομμύρια €υρουλάκια στην... θεολογική σχολή της Βοστώνης που είναι "το μέλλον του Ελληνισμού στις ΗΠΑ", όπως μας λέει ο κύριος Διαματάρης (πρώην υφυπουργός εξωτερικών)!

#GDtrial
Το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Rossonero έκανε το πρωί παρέμβαση στο δικαστικό μέγαρο Τρικάλων με αφορμή την προκλητική πρόταση- ξέπλυμα από την εισαγγελέα τον περασμένο μήνα. «Οι νεοναζί είναι εγκληματική οργάνωση - Όχι στο εισαγγελικό ξέπλυμα» έγραφε το μεγάλο πανό.

Σκεφτείτε πόσο χαζός είναι ο μέσος ψηφοφόρος. Και μετά, για να τρομάξετε, αναλογιστείτε ότι οι μισοί ψηφοφόροι είναι ακόμα πιο χαζοί από τον μέσο...

Τα καλύτερα έπιπλα για το γραφείο του περιφερειάρχη. Μην είστε καρακιτσαριό. Χωρίς Τσέστερφιλντ που ζείτε; Σε χωριό;

Όταν το καλύτερο πράγμα που έχουμε να πούμε για την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ είναι το πόσο καλά μιλούσε τα Αγγλικά... υπάρχει ένα θέμα!!!

Ποιος φταίει για τα προβλήματα στην εθνική οδό με μερικούς πόντους χιόνι;

Όλοι μαζί. Οι οδηγοί που χρησιμοποιούν την ΛΕΑ, η Νέα Οδός που δεν είχε φέρει τα μηχανήματα, η περιφέρεια που "περίμενε" να την φωνάξουν, η τροχαία που δεν κόβει τον κώλο στους ασυνείδητους οδηγούς για την χρήση της ΛΕΑ, το υπουργείο που δεν έκανε τίποτα για να συντονίσει και η κυβέρνηση που κάνει μόνο διαχείριση μετά το γεγονός.

Μόνο ο Χατζηπετρής δεν φταίει...

Είναι και αυτός ο φιλελές μαλάκας που αν δεν πει κακό λόγο για νεκρό με τον οποίο διαφωνεί πολιτικά θα πάθει κοκομπλόκο. Και μετά απορεί γιατί του πετάνε καφέδες.

Ακούσατε τίποτα στα ΜΜΕξαπάτησης για την απεργία στον ιδιωτικό ΟΤΕ για υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας; Όχι φυσικά... Ασχολούνται με το αν ο Μητσοτάκης αποφάσισε να είναι γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις διακοπές του στο Μέτσοβο, ή αν οι πολίτες είναι ευχαριστημένοι με τον στολισμό στην πλατεία Εξαρχείων και που εκκλησιάστηκαν οι βολευτές μας...

Από την δεκαετία του 80, όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες έχουν ηλεκτρονικό πρωτόκολλο το οποίο είναι προσβάσιμο από όλους τους υπαλλήλους που χρειάζονται πρωτοκόλληση εγγράφων. Στην Ελλάδα, έχουμε ηλεκτρονικό πρωτόκολλο εδώ και 10 χρόνια που είναι ξεχωριστό γραφείο με υπάλληλο που του πας το έγγραφο, πατάει τα σχετικά κουμπιά στον υπολογιστή, σου γράφει τον αριθμό πρωτοκόλλου και επιστρέφεις πίσω να συνεχίσεις την διαδικασία στον υπάλληλο που σου έδωσε τα χαρτιά!

Είμαστε ήδη 7,5 δις σε αυτόν τον πλανήτη και θα είμαστε 12δις μέχρι το τέλος του αιώνα. Και όμως, ανησυχούμε για το... δημογραφικό στα στενά όρια της χώρας!!! Δώστε στα παιδιά σας ευκαιρίες για να κάνουν κάτι που τους αρέσει χωρίς να χρειάζεται να κάνουν τεμενάδες σε πολιτικούς και σε καθηγητάδες και αφήστε τις ανοησίες.

Show more
libretooth

a mastodon instance run by LibreOps