❌ Δημοσιογράφος
❌ Αρχηγός άλλου κόμματος
Πόσοι ακόμα άραγε παρακολουθούνται "νόμιμα" ;
Μην το ρισκάρεις!!
✌️ Ελεύθερο λογισμικό και hardware
✌️ Εναλλακτικό λειτουργικό σε κινητό και υπολογιστή και...
✌️ Αγώνες για δημοκρατία και δικαιώματα!!!

Πυρκαγιά κοντά σε μνημεία και νοσοκομεία, ατυχήματα με αεροσκάφη που μεταφέρουν εκρηκτικά στη Καβάλα. Η Ελλάδα με Μητσοτάκη θυμίζει τα παιχνίδια προσομοίωσης πόλεων, που όταν βαριόσουνα πατούσες ένα κουμπί και ερχόντουσαν οι εξωγήινοι για καταστροφές.

Όσο οχυρωνόμαστε και μαζεύουμε όπλα στις αποθήκες για να πολεμήσουμε τους εχθρούς, στο τέλος τα πυρομαχικά θα σκάσουν στα χέρια μας. Καθώς βρίσκομαι στη Θάσο, λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από τη Καβάλα, ακούω τα πουλιά και τα τζιτζίκια και σκέφτομαι πόσο σκατάδες είναι όσοι θέλουν πόλεμο. Η αληθινή μάχη που έχουμε σαν είδος είναι η προστασία του φυσικού μας κόσμου. Αυτού που είναι γύρω μας αλλά και μέσα μας. Εμείς με τα τζιτζίκια απέναντι στις μηχανές.
iteroni.com/watch?v=GKiLEgAzFD

Είναι θλιβερό να μετράμε την υγεία στις ζυγαριές. Τα χημικά φτιασίδια της Λατινοπούλου και άλλες "αισθητικές" παρεμβάσεις δεν είναι υγεία.
Το μίσος στο σώμα μας οδηγεί στο να μισούμε το διαφορετικό.
Ομοφοβία, ρατσισμός και χονδροφοβία μολύνουν το μυαλό. Δεν είναι υγεία.✌️

Οι "γίγαντες" της τεχνολογίας καταστρέφουν την πληροφορία, την ελευθερία και το εμπόριο.
iteroni.com/watch?v=jXf04bhcjb

Η εικόνα στη Ξάνθη με την κακοκαιρία είναι αποκαρδιωτική. Σπασμένα οχήματα από τις λακκούβες. Δρόμοι που από τα έργα του φυσικού αερίου (ΑΚΤΩΡ) έχουν καταρρεύσει. Περιοχές χωρίς νερό, ρεύμα και τηλέφωνο.
Η ποσότητα της βροχής δε δικαιολογεί αυτό που έχει συμβεί.
Το κράτος λειτουργεί σαν startup. Ο εργολάβος δίνει σε υπερεργολάβο που με τη σειρά του συνεχίζει να μοιράζει το έργο. Κανείς δε σηκώνει το τηλέφωνο και κανένας δεν είναι υπεύθυνος.
Η Ξάνθη ήταν λασπούπολη, τώρα έγινε βόθρος.

Για όλες και όλους μας, ειδικά όσους έχουμε παιδια, η θερινή ώρα είναι μια ακόμα υπενθύμιση οτι απλα μας βλέπουν σαν μηχανικές αγελαδες για το κέρδος τους is.gd/JH6gJ9

Συζήτηση νεαρών κοριτσιών, στο μετρό (της Αθήνας): «Το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι το πως θα μεταφέρουμε την κιθάρα στην Ανάφη».🏖️
Γλυκές οι αναμνήσεις της νιότης, μας δίνουν κουράγιο στις προκλήσεις της ζωής!!!

Χάσαμε τον Σαμαρά με το Παστίτσιο, θα μας λείψεις (not) όταν φύγεις και εσύ και το σκυλολόι σου 🍅🍅🍅🍅🍅🍅 iteroni.com/watch?v=BNPgUcoYg0

Η μπαταρία του UPS είχε 1 αυτοκόλλητο κρυμμένο κάτω από το κεντρικό. Τα αφαίρεσα και έψαξα τους κωδικούς για τιμές:
1) Αυτό της εταιρείας 75€
2) Της κινέζικης που πραγματικά την έφτιαξε 20€
Ο μεταμοντέρνος καπιταλισμός είναι φούσκα από μεσάζοντες!

Η τεχνολογική ελευθερία περνάει μόνο από το βαρόμετρο του πόσο ανεξάρτητοι είμαστε από τις μεγάλες εταιρείες.
Ποτέ κανένας πλούσιος δε θα ενδιαφερθεί για την δημοκρατία ή την ελευθερία μας. Φυσικά ούτε ο Ζάκεμπεργκ, ούτε ο Έλον Μασκ.

This is how "free" market works. Not even for a second don't believe that greedy capitalists have ethical constrains. Their silver pill is only profit. Elon Musk is just the crystal clear face of it. Democracy can only happen outside the reach of state or corporate capitalism.

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όσους την περνάμε κάνοντας δηλώσεις ΦΠΑ 💢
Αν το κράτος ήθελε πραγματικά να ευνοήσει την επιχειρηματικότητα, θα έκανε μια δημόσια λογιστική υπηρεσία για ατομικές επιχειρήσεις και όσους είναι με μπλοκάκι.
201 χρόνια 🇬🇷 ταΐζουμε την γραφειοκρατία.

Η κρυπτογράφηση από μονη της δεν αρκεί, απαιτείται θωράκιση και στο λειτουργικό.
«Το Predator επιτρέπει ... στον χειριστή του να καταγράφει γραπτά μηνύματα που αποστέλλονται ή λαμβάνονται (συμπεριλαμβανομένων αυτών που στέλνονται μέσω “κρυπτογραφημένων εφαρμογών”, ή εφαρμογών που επιτρέπουν την εξαφάνιση των μηνυμάτων, όπως είναι το WhatsApp ή το Telegram) καθώς επίσης απλών και VoIP τηλεφωνικών κλήσεων...»
Πολύ καλύτερα αν έχουμε GNU/Linux στον υπολογιστή και Replicant/OS στο τηλέφωνο.

Show older
libretooth

a mastodon instance run by LibreOps