Γιάννης Μιχαηλίδης: Ανακοίνωση έναρξης απεργίας πείνας με στόχο την αποφυλάκιση μου
athens.indymedia.org/post/1618

είναι αυτό που παίρνεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα για τον μισθό που δεν υπάρχει;

Η δίκη για την υπόθεση «Χρυσή Αυγή» ξανά στις 15.6.2022 : Καμία επανάπαυση, καμία ανοχή, δεν είναι αθώοι

omniatv.com/853474393

Ενώ οι αρχές του Βερολίνου έχουν αφήσει ξαμολητούς νεοναζί που διαδήλωναν κατά του εμβολιασμού, έκρινε ως «αντισημιτική εκδήλωση» την κινητοποίηση για την παλαιστινιακή Νάκμπα.
972mag.com/berlin-palestinians

Α, εντάξει, έδωσε «εξήγηση» ο βαρέος κύρους Πέπε Εσκομπάρ, ότι οι διοικητές των Αζόφ «καθάρισαν», λέει, τους ΝΑΤΟϊκούς και τους έθαψαν πριν παραδοθούν στους Ρώσους και το μόνο που υπάρχει, λέει, είναι ηλεκτρονικές επικοινωνίες τις όποίες, λέει, έχουν οι Ρώσοι 😂

Show thread

Δεκάδες οπαδικά ορκ σε μοτοπορεία κινούνται από Πατησίων προς κέντρο.

Εκείνοι οι - δεκάδες ή εκατοντάδες, ανάλογα την ημέρα - «υψηλόβαθμοι αξιωματικοί του ΝΑΤΟ από διάφορες χώρες» που «ήταν εγκλωβισμένοι στο Αζοφστάλ», τί απέγιναν ρε παιδιά; 😥

Εσείς να το παίζετε «έτζι» και «αντίδραση» κοροϊδεύοντας όποιο/α θεωρεί ότι η δημόσια υγεία δεν είναι ατομική υπόθεση και υιοθετώντας το alt-right αφήγημα περί «δικαιώματος αυτοδιάθεσης» στους εμβολιασμούς.

Show thread

Και δεν εννοούν να καταλάβουν ότι η τρέχουσα πανδημία απέδειξε πως είμαστε ΞΕ-ΒΡΑ-ΚΩ-ΤΟΙ. Ούτε μηχανισμοί αντιμετώπισης υπάρχουν, ούτε σχέδια, ούτε η απολύτως στοιχειώδης κατανόηση του πώς αποτρέπεται η μετάδοση ενός ιού.

Show thread

Εξυπηρετεί τον κάλο στον εγκέφαλο να ερμηνεύουν τις προειδοποιήσεις ως απόδειξη για κάποιο μυστικό σχέδιο. Και γι' αυτό φέρνουν... «αποδείξεις» *δημοσιευμένες προειδοποιήσεις* στις οποίες ούτε οι ίδιοι, ως δημοσιογράφοι, δεν έδωσαν σημασία όταν έπρεπε.

Show thread

Τέτοια ψέκια, που έχουν και δημόσιο λόγο και πληρώνονται γι' αυτόν, δεν εννοούν να καταλάβουν πόσα χρόνια τώρα *φωνάζουν* επιστήμονες και ιδρύματα για το πόσο απροετοίμαστη είναι η ανθρωπότητα για τα *πιθανότατα* ξεσπάσματα πανδημιών.

Τα όργανα έχουν αρχίσει, τώρα μπαίνουν τα χάλκινα:

"Consistent with findings from CitizenLab, we assess government-backed actors purchasing these exploits are located (at least) in Egypt, Armenia, Greece, Madagascar, Côte d’Ivoire, Serbia, Spain and Indonesia."

blog.google/threat-analysis-gr

Το 2ο books n’ beer fest θα διεξαχθεί στην Πλατεία Πρωτομαγιάς (Πεδίο Άρεως)

omniatv.com/853474155

Τί τιτανοτεράστια μαλακία αυτό το Northman.

κάποιοι άνθρωποι δίνουν αγώνες για να προχωρήσει μπροστά η ανθρωπότητα και κάποιοι την τραβάνε πίσω στα σκοτάδια απλά με το να υπάρχουν και να αναπνέουν

Διαβάστε και στο mastodon το νήμα.
Και να συμπληρώσω πως όλη εκείνη την περίοδο ήμουν σε σύγκρουση με τον εαυτό μου γτ είχα να κάνω με συμπεριφορά ανηλίκων κ δεν ήθελα να μπω σε διαδικασίες με εισαγγελείς. Ήταν ένας τεράστιος εσωτερικός πόλεμος
twitter.com/mnootmoe/status/15

@lstamellos "Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ενημερώθηκε για την πολύνεκρη επίθεση και προσεύχεται για τα θύματα"

@specktator_ Ε,αμα ειναι έτσι αισθανομαι ανακουφισμένος. @lstamellos

Show older
libretooth

a mastodon instance run by LibreOps