Εχω μεινει με τον εαυτο μου 2-3 μερες και η υποβοσκουσα καταθλιψη που κουβαλω βγηκε για τα καλα στην επιφανεια. Αλλα ξυπνησα πολυ πρωι(επειδη ξημερωσε-δε νυχτωνει βασικα, λιγο κλεινει τα φωτα ο ουρανος επειδη ανεβηκαν οι τιμες) και πηγα περπατημα στο δασος εδω διπλα. Θα τη νικησουμε την καταθλιψη και το κενο παιδια! We are stronger ❤️❤️❤️

Follow

@Andriana1992 2-3 μέρες θέλω με τον εαυτό μου για να ξεκουραστώ πνευματικά αν βρεθώ μια με ανθρώπους. 😅

Θα την νικήσουμε όμως, όπως κάναμε πάντα. ✊🏼🤍

· · Tootle for Mastodon · 1 · 2 · 5

@antones_mp δεν θελω να μαι με ανθρωπους. Θελω να διαβαζω κ να εχω αγχος κ πιεση. Οταν ηρεμω τρελαινομαι.

@Andriana1992 μάλλον δεν είσαι καλή παρέα για τον εαυτό σου. Είναι άβολες οι απαντήσεις των ερωτήσεων που σου κάνεις. Αλλά στο γιατί είναι άβολες είναι κάτι που μπορείς να προσπαθήσεις να το δουλέψεις. Δύσκολο βέβαια αλλά όχι ακατόρθωτο.

@antones_mp δουλευω τον εαυτο μου εδω και χρονια. Ενταξει εχω συσσωρευμενη ψυχικη κ σωματικη κουραση και βγαινει τωρα. Γενικα περνω καλα με μενα. Απλως δεν μπορω την αδρανεια. Δεν εμαθα να μην κανω τιποτε.

@Andriana1992 το «έχω μείνει με τον εαυτό μου» όμως δεν σημαίνει απαραίτητα και «δεν κάνω τίποτα». 😉

@antones_mp
Το 2019 ήταν άσχημη χρόνια. Πέραν της απώλειας της μητέρας μου και της συνεργασίας με τοξικούς και νάρκισσους goblin σαμάνους στη δουλειά, χρειάστηκε να διαχειριστώ την απογοήτευση σχετικά με το γάμο μου.
Τότε απευθύνθηκα πρώτη φορά σε ειδικούς. Ήξερα ότι σε όλη μου την ενήλικη ζωή παίζω με την κατάθλιψη και (μάλλον κακώς) το δούλευα με self medication.
Τελικά ήρθε το διαζύγιο πριν οχτώ μήνες. Άρχισα τα SSRIs (thanks @Andriana1992) λίγο μετά. Είμαι αρκετά καλύτερα. Πλέον θα εστιάσω στο να επιτρέψω στον εαυτό μου να περνάει καλά.

@yperiwn τα συλλυπητήρια μου για την μητέρα σου! Να είσαι καλά να την θυμάσαι!
@Andriana1992

@yperiwn @antones_mp για τον γαμο ηταν η αποδοχη της αποτυχιας το θεμα?

Sign in to participate in the conversation
libretooth

a mastodon instance run by LibreOps