RT @TheodoreLytras
@tsougiou @ankostis @PGPapanikolaou Όχι, το ανέφερα ήδη. Γιατί υπάρχουν και κάποιοι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, καθώς και ορισμένοι εντός ΜΕΘ αλλά μη διασωληνωμένοι / αποσωληνωμένοι.

RT @tsougiou
@ankostis @TheodoreLytras @PGPapanikolaou Και επίσης γιατί χρησιμοποιούμε στην Ελλάδα αυτόν τον όρο και όχι το διεθνές (ICU HOSPITALISED)?

RT @tsougiou
@TheodoreLytras @ankostis @PGPapanikolaou Γιατί τότε δεν ακολουθεί ο ΕΟΔΥ τα διεθνή πρότυπα (ICU HOSPITALIZED) έτσι ώστε να υπάρχει σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες. Σύγκριση σε επίπεδο δεδομένων για ασφαλή στατιστική ανάλυση.

Well done DRASTIC!
This alliance of semi-anonymous scientists is making headlines and at the same time showing the way for regular scientists, whistleblowers & dissident researchers how to collaborate!
newsweek.com/wuhan-lab-wanted-

RT @Droulas13
@TheodoreLytras Αρκετά αργότερα = Ποτέ.

Πρακτικά έχουμε ελπίδες για ένα 20% ακόμα των ανεμβολίαστων, δηλαδή για ένα 5% του ενήλικου πληθυσμού, που σημαίνει να φτάσουμε το 75% των ενηλίκων από 70% που είμαστε τώρα.

RT @TheodoreLytras
Νέα δημοσκόπηση: skai.gr/news/greece/dimoskopis
Αν ακόμη δεν έχουμε καταλάβει οτι το πρόβλημα είναι η **έλλειψη εμπιστοσύνης** και όχι ο εφησυχασμός, δε ξέρω πότε θα το καταλάβουμε.
twitter.com/TheodoreLytras/sta

RT @tsougiou
@PGPapanikolaou @TheodoreLytras Μήπως τελικά η αναφορά σε διασωληνομενους γενικά και όχι σε νοσηλευομενους σε ΜΕθ, είναι εκ του πονηρου, για να υπάρχει μια ασάφεια ως προς τον ακριβή αριθμό διαθέσιμων ΜΕΘ σε σχέση με τις ανάγκες και τα κρούσματα;

RT @tsougiou
@PGPapanikolaou @TheodoreLytras Παρακάτω φαίνεται η καθημερινή αποτύπωση της εξέλιξης της πανδημίας εδώ. Τόσο σε ημερήσια μεγέθη όσο και σε προοδευτικά. Φαντάζομαι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο από την Πολίτικη προστασία στην Ελλάδα.

RT @xstefanou
Αν κάποια στιγμή σας έρθει η επιθυμία να σκοτώσετε μία γυναίκα και μετά να αυτοκτονήσετε δοκιμάστε να το κάνετε με την αντίστροφη σειρά.

RT @TheodoreLytras
@MinaGagaP Τώρα που υπουργοποιηθήκατε, φροντίστε ο @eody_gr
να *ανοίξει* τα δεδομένα του προς όλους όσους μπορούν να τα αναλύσουν αποτελεσματικά, ώστε να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα σαν αυτό που αναφέρατε.

RT @tg128
Δεν θα εκπλησόμουν καθόλου αν οι αρνητές των ΑΕΠ αποδειχθούν υποχείρια κάποιων investigate-europe.eu/en/2021/

RT @Sandbird_
@herogrig @TheodoreLytras @PGPapanikolaou συγκεκριμένα δεδομένα στο κοινό.
Προσωπικά δεδομένα θα μου πείτε...είναι προσωπικό δεδομένο να ξέρουμε εν καιρώ πανδημίας πόσοι πεθάνανε ανα πόλη;
Πανελλαδικώς δεν είναι....ανα πόλη όμως είναι;
Οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες γιατί τα δίνουν τότε;
Μάλλον κάτι κάνουμε λάθος...

RT @Sandbird_
@herogrig @TheodoreLytras @PGPapanikolaou Πόσοι πεθάνανε από covid στην πόλη μου από 1/1/2020;
Ποια είναι η πληρότητα σε ΜΕΘ/κλίνες covid στην πόλη μου;
Πόσα κρεβ./ΜΕΘ έχουμε διαθέσιμα αυτή τη στιγμή ανά ΠΕ;
Μ 'αυτά τα ερωτήματα θα έπρεπε να ασχοληθείτε.

1y9m και δε βλέπω να ιδρώνει το αυτάκι κανενός για να δοθούν τα

RT @PGPapanikolaou
@TheodoreLytras @tsougiou Μάλιστα. Άρα λέτε πως ο ΕΟΔΥ αγνοούσε πως υπήρχε on line ηλεκτρονική πλατφότμα με τους σε αναμονή για ΜΕΘ (κάτι το οποίο ήξεραν όλοι οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αττικής και γενικά της Νότιας Ελλάδας) και λόγω άγνοιας ΔΕΝ έκανε την πρόσθεση σε καθημερινή βάση. Εντάξει, ευχαριστώ.

RT @spigaro
Πάντως αν θέλει σώνει και καλά debate ο Τσίπρας και του αρνείται ο Μητσοτάκης μπορεί (?) να κάνει με τον Βαρουφάκη ή τον Κουτσούμπα

RT @CrazyShakespea
@tg128 Νομίζω λάθος η ίδια η ερώτηση. Αυτό που ίσως να ψάχνουμε (όλοι) σύνδεση γιατί έχει ενδιαφέρον δεν είναι τι ψηφίζουν αλλά, τι θέσεις έχουν οι ανεμβολίαστοι. Ερωτήσεις όπως Πρέσπες, Θρησκεία, ομοφυλοφιλία μπορούν να δώσουν πιο αληθινά την τάση που ψάχνουν αυτοί που ρωτάνε τέτοια..

RT @JTPsaropoulos
The new "Closed, Controlled Access Centre of " for , where 200 seekers are being moved today, and about 150 tomorrow. Its capacity is 3,000, making it the largest in the .

Show older
libretooth

a mastodon instance run by LibreOps